Helyzet van !

És, ha helyzet van, akkor lépni kell ! Már, ha olyan a helyzet.

Linkblog

Utolsó kommentek

HTML

Városvédő lándzsa szegény gyerek hátába

2008.11.07. 23:38 | erőspista | 6 komment

 

 

 

Ráday nyilván komolyan is gondolja, mert viccnek ultradurva ! Mi is lenne fontosabb pont karácsony alkalmából, mint jól megvédeni a teret holmi segíteni kívánó emberektől. A teret, ahol soha nem volt probléma, ha az aktuális balhé keretében szétrúgták az egységsugarúak amit csak lehetet vagy bezúzták néhány ember fejét, mert azoknak meg hivatalból volt engedélyezett. Tehát városképileg minden felvonulás, hőbörgés rendben van, bármennyi kordon, vízágyú, alacsonyan szálló sörösüveg és anyázás rondít bele az összképbe. Ugyanakkor pont karácsonykor, mások önzetlen támogatásának még a gondolatát is irtani kell. Szerinte. Szerintem meg díjak, kitüntetések szart sem érnek, ha az ember kell, hogy legyen a városért és nem fordítva.  De mivel a szeretet fontossága is előjön december vége felé, én igazán remélem, hogy addig ez a méretes barom is rákap az ízére. De ha valaki személyesen teheti, kérem adja át neki beintésemet, a rásegítés kedvéért. 

Címkék: nagyonhülye

A bejegyzés trackback címe:

https://helyzetvan.blog.hu/api/trackback/id/tr47756537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Most már értem. Ez nagyon-nagyon durva... Állítólag liberális lenne, nem?
Igazából nekem az volt a külön talány, hogy ő úgy tett keresztbe, hogy ezzel senkinek semmivel sem lett jobb. Később viszont a Nyugati téren volt gyűjtőhely, ami sokkal forgalmasabb és a Vörösmarty téren, amit meg előkelőbbnek számít.

Volt SZDSZ-es képviselő, ha erre gondolsz. Magyarországon nagyon-nagyon félrevitték a "liberális" fogalmát. Németországban például maga a CDU (Kereszténydemokrata Unió) jelentette ki, hogy jövőre nem a Szociáldemokratákkal, hanem az ottani liberálisokkal FDP akarnak kormányozni:
www.hirszerzo.hu/cikk.cdu-fdp-koalicio_berlinben.93475.html

Az a Szabad Demokrata Párt nagyon más kell, hogy legyen...
Szia Erőspista!:)
Rég láttalak.

Nem is tudtam, hogy van blogod!
Walternál találtam Rád, rögtön ugrottam is.
Olvaslak majd, mert érdekesnek tűnnek a cikkeid, csak sajna most nincs időm.

Gratulálok, további sok sikert, ne add fel, azaz inkább ne lustulj be, sztem ügyes vagy.

Üdv: H.
@bellajazz:

Ráday régóta nem liberális. A Rogán féle V. kerületi brancshoz áll közel, ha lehet ezt így mondani.
Egyébként csatlakoznék Hölgyihez!

Csak így tovább!
süti beállítások módosítása