Helyzet van !

És, ha helyzet van, akkor lépni kell ! Már, ha olyan a helyzet.

Linkblog

Utolsó kommentek

HTML

Ezek keresztények ? Kinek a nevében ? Vol.1

2009.09.08. 02:05 | erőspista | 1 komment

Sokat nem érdemes magyarázni rajta, annyira böszme. A sztorit csak tetézi, hogy külön pártalakulat formájában viszket a noname csávók tenyere, de így arctalanul annál keményebbek:

"Mit érdemel az, aki rózsaszín Bibliával a kezében gyalázza a Jóistent az Andrássy úton? Virágot? Tojást? Követ? Kézigránátot? Neked nem nyílik ki a zsebedben a bicska?

Nekem igen. "


http://keresztenydemokrata.blog.hirszerzo.hu/?todo=entry&vid=14773

A kereszt persze pártlogónak máshol is elment, függetlenül annak hátterétől:

http://index.hu/belfold/2009/06/14/osszefognak_a_nemzeti_radikalisok/

Az Ő nevében hazug gyűlöletre uszítani Istenkáromlás.

Melegnek lenni meg pont úgy nem jó, mint ahogy kurvának vagy kurvapecérnek, de a Főnök kövezős alakítása remélem mindenkinek megvan ;)

 

 

 

Városvédő lándzsa szegény gyerek hátába

2008.11.07. 23:38 | erőspista | 6 komment

 

 

 

Ráday nyilván komolyan is gondolja, mert viccnek ultradurva ! Mi is lenne fontosabb pont karácsony alkalmából, mint jól megvédeni a teret holmi segíteni kívánó emberektől. A teret, ahol soha nem volt probléma, ha az aktuális balhé keretében szétrúgták az egységsugarúak amit csak lehetet vagy bezúzták néhány ember fejét, mert azoknak meg hivatalból volt engedélyezett. Tehát városképileg minden felvonulás, hőbörgés rendben van, bármennyi kordon, vízágyú, alacsonyan szálló sörösüveg és anyázás rondít bele az összképbe. Ugyanakkor pont karácsonykor, mások önzetlen támogatásának még a gondolatát is irtani kell. Szerinte. Szerintem meg díjak, kitüntetések szart sem érnek, ha az ember kell, hogy legyen a városért és nem fordítva.  De mivel a szeretet fontossága is előjön december vége felé, én igazán remélem, hogy addig ez a méretes barom is rákap az ízére. De ha valaki személyesen teheti, kérem adja át neki beintésemet, a rásegítés kedvéért. 

Címkék: nagyonhülye

Kérdés: Mennyi legyen már az EUR Bokros színrelépéséhez ???

2008.10.16. 01:21 | erőspista | Szólj hozzá!

És továbbra is  ??????????

Jézuskázzunk !

2008.09.26. 14:09 | erőspista | 2 komment

Malacka felvetette, hogy miyen jó, ha védjük Őt. Tegnap azon filóztam, hogy rászorul e egyáltalán. Aztán arra jutottam, hogy sokkal inkább mi az Ő megismerésére.

Itt van például, hogy az überkemény ateisták sokszor alapvető fogalmakat is kevernek. Egyik sláger a kereszténységnek az Ószövetséggel történő nettó azonosítása, teljesen kihagyva Jézust, holott maga a keresztény krisztusit, az Ő tanításait képviselőt jelentene. És igen, így a tisztán törvényi alapú ószövetségi megközelítés sokkal bővebb, pontosabb és teljes értelmet nyer, ami alapján már nyilván nem lehet keresztényi az inkvizíció vagy boszorkányüldözés, de a faji, származási alapú megkülönböztetés sem. Mert ezek egyértelműen KERESZTÉNYELLENESEK. Nagyon örültem, amikor viszontláttam ezt így leírva, mert bennem volt az érzés, hogy ez nem is lehet máshogy, de ha Benedek bácsi is azt mondja, akkor gondolom sokaknak kellően hivatalos is.

Persze az egyén szempontjából 1001 más jó oka van miért is érdemes tényleg utána járni tanításainak. Ezek egyike ez a szám, legalább is nekem. Idővel lenne még jó néhány hasonló utalás, csakhogy az is illusztrálva legyen mennyire kortárs dolog is tud lenni a kereszténység a szintén elterjedt egyéb tévhitek ellenére ;)

 

Címkék: jézus kereszténység tévhit

SzarosCsapat, Barna Eső - Mr. T és hitvallása

2008.09.24. 08:30 | erőspista | 4 komment

 

 

 
A Modern Képmesék elengedhetetlen kelléke (kellenek), bársonyos reformok állagának kemény kritikusa (jogos), meg ilyenek, és… és…..és PONT. Mint a múlt idő jele. Kb. 1 hónapja.
 
1 hónapja, amikor is megjelenik a SzarosCsapat előőrse Bauer ügynök személyében, aki emlékeztet mindenkit, hogy nem, ő nem félrebeszélt félelmében, de tényleg komolyan becsinált akkor és ott:
 
 
„Ha pedig (FIDESZ) megnyeri a következő választásokat, akkor nem fog habozni, és felépíti a maga tekintélyelvű, keresztény-nemzeti, Eörsi István kifejezésével újhorthysta Magyarországát.” illetve:
 
"ezért az SZDSZ-nek jelenleg - tetszik, nem tetszik - nem lehet más partnere a politikában, mint az MSZP"
 
Mondjuk már előtte is körvonalazódott a követendő példakép, hiszen ahogy március 9-e után „simán” jött 10-e, a nagy ő -össze-vissza kínlódva magát záróizmaival és a szerencsétlen bárszékkel megküzdve-  felvezette, hogy itt aztán nem lesz reformblabla, meg gőg, csak szakértelem !  
Persze olyan igazi vörös, mert az nyugtatja Kádár népét és ő ezt nagyon érti és inkább dögöljön meg, minthogy nekik ártson, de inkább mégis az eü. miniszter.
 
A csokis sajt közben mégis kicsúszott, pedig az a szék nagyon igyekezett, és rögtön bele is a ventillátorba, hogy aki kapja marja. Bauer ügynök ugye elsőként jelentkezett, aztán jöttek sorban a többiek kötelékben:
Kis János, Csécsei Béla stb.
 
És a barna eső csak tombol azóta is, legújabb fertőzéseként Mr. T-t is elkapva, pedig olyan harcos, küzdő fajta szerepe szerint. VOLT.  A hajdani modern mesélő, a piacgazdaság nagy tanítója már mindent feled, csak az eörsi vízió be ne köszöntsön. És mert ő nem hívő, ahogy ezt mindig is tudatja, hanem maga a józan kombináció. Hitvallása mégis látványosan katyvaz, hacsak nem, itt is azokkal a hátsó fertályi muszklikkal van a rendellenesség.
 
MERHOGY:
 
A nagy közös bálvány hazudott Őszöd előtt, amit maga ismert el beszédében, de csak azért, hogy most jó legyen, mert REFORM vagy BUKÁS, meg EZÉRT ÉRDEMES ÉLNI. Aztán  jött a nagy hátraarc, a HAZUGSÁG BEISMERÉSÉNEK TAGADÁSA, tehát vissza Őszöd elé ! Ami ugye vegytiszta HAZUGSÁG volt, hiszen Ő mondta el róla. És mégis, hogy lehet, hogy az ultrapenge megmondóemberünk ezt magának ilyen döbbenetesen bexenuzza ??? A T-Mantra világa különleges és nyílván felfoghatatlanul magasabbrendű, mint a Jézuskázás. Vagy talán rásegít a luxuscsatahajó édes, csöpögős és olyannyira vágyott álma ?
 
Mondjuk arról a parancsnoki hídról már hitelesebben lehet gyakorolni az olyanokat, hogy: „a párt pont megfelelő elnököt génmanipulált magának. Már csak be kéne kennie az arcát cipőpasztával, és ő lehetne a magyar Obama.” Így önjelölt liberálisként nem kellene bajlódni az idézet esetlegesen maszek hangzásával, ha már máskor is inkább a genetikailag kódolt bűnözés erőltetése sikerült:
„Magyarországon a cigánybűnözés…… nehezen tolerálható viselkedése mutatott rá…”  
 
Mire is mutatott ? Mint új liberális megközelítésre ? Vagy a szintén gyakran hangoztatott libertáriusságra, amikor a nagy Ő-nek elnézzük a már általa is inkább visszaszívott programesszét, amit szanaszét alázták közgazdászok, mint az öngondoskodás és állami hatékonyság antitézisét ?
 
Azért extrém módon ne csodálkozzunk, ha a grúz-orosz esetén inkább látja jónak szemethúnyni a hazaiaknak, a KGB fociakadémiáján oktatott cselekkel történő végső elkaszálása fölött, mert szerinte akár néhány dollárt is megspórolhatunk az olajon hordónként, minden egyes grúz koponya jóváírásakor. És, ő, az új üdvözítő se vitte túlzásba a keménykedést a témában.
 
Mi legyen ? Kérdezte Bauer ügynök is a fent idézett cikkben, miközben hullt és hullik az az eső, beterítve az egész országot, hogy nem győzi az ember egyre nagyobbra nyitni az ernyőjét, mert most már külön Charta-járatokat is szerveznek a ventillátorhoz hithű vörössapkások segítségével.
 
Ha viszont már úgy is nyakig ér a nagy barna ebben a non-stop cudar időben, Mr. T vehetné a pasztát magyarosan és obamásan magának, hogy aztán rácsodálkozhasson az elődjére, megfogadva bölcs tanításait az altesti pánikolás és a kapcsolódó megnyilvánulások kezelése céljából. Mi lenne, ha például megkerülne bénító világunk betápjának csapszelepe, rajta a végre megnyugtató felírattal: Ferenc OFF ?!
 
Friss hírfröccs 1:  Mert van magas labda bőven ahhoz az OFF-oláshoz
 
 
 

 

Címkék: gyurcsány tóta fiktívferi

süti beállítások módosítása